Οι Βασικοί μας Στόχοι: Καθημερινή έμπνευση και δέσμευση για άρτια διατροφή

Κάθε μέρα εστιάζουμε στη δημιουργία γευμάτων που επιτυγχάνουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ γεύσης και θρεπτικής αξίας, τηρώντας παράλληλα αυστηρά τα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας. Αυτή η αφοσίωση διασφαλίζει ότι κάθε γεύμα δεν είναι απλώς νόστιμο, αλλά και ευεργετικό για την ευεξία σας.

Η αποστολή μας: Προσφέροντας διατροφή με φροντίδα

Στο επίκεντρο της σκοπού μας βρίσκεται η δέσμευση για την προώθηση μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής για όσους μας εμπιστεύονται. Παρέχοντας ασφαλή, υψηλής ποιότητας προϊόντα, συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση ή τη διατροφική αξία.

Σεβασμός: Το θεμέλιο της ανάπτυξής μας


Η πρόοδός μας είναι βαθιά ριζωμένη στο σεβασμό – για τους εργαζομένους μας, την ευρύτερη κοινωνία, το περιβάλλον και πάνω απ’ όλα, για τους καταναλωτές μας και τις ανάγκες τους. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή γευμάτων που δεν είναι μόνο υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας, αλλά και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Υπευθυνότητα: Η κατευθυντήρια αρχή μας


Διατηρούμε ένα ισχυρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας, τους συνεργάτες, τους προμηθευτές, το περιβάλλον και τους εργαζομένους. Η ακεραιότητα βρίσκεται στο επίκεντρο των καθημερινών μας δραστηριοτήτων, διασφαλίζοντας ότι τηρούμε τις δεσμεύσεις μας και διατηρούμε την εμπιστοσύνη που έχουμε κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Ακεραιότητα: Το κλειδί της επιτυχίας μας

Η επιτυχία μας είναι άμεσο αποτέλεσμα της δέσμευσής μας για ακεραιότητα σε κάθε πτυχή της εργασίας μας – από την αφοσίωση του ανθρώπινου δυναμικού μας μέχρι την αυθεντικότητα των συνεργασιών μας και την ποιότητα των προϊόντων μας. Επιδιώκουμε την τελειότητα στην έρευνά μας, στις διαδικασίες παραγωγής και στην καλλιέργεια θετικών σχέσεων με την κοινωνία.


ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ


Η πλούσια ιστορία μας. Πρωτοποριακές καινοτομίες και μαγειρική αρτιότητα.

Η δεκαετία του 1970. Καθορισμός του σκηνικού στις υπεράκτιες δραστηριότητες.

Στη δεκαετία του 1970, η κοινοπραξία υπό την ηγεσία της καναδικής εταιρείας Denison, στην οποία συμμετείχαν οι εταιρείες Hellenic, Whiteshield και Windershalowv, έφερε επανάσταση στις υπεράκτιες γεωτρήσεις. Εγκατέστησαν τα πρώτα γεωτρύπανα της OCEANIC στον κόλπο της Καβάλας, στον Πρίνο, με τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για την εξόρυξη πετρελαίου από το θαλάσσιο καταφύγιο του Πρίνου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πρωτοποριακής εποχής, ο Κυριάκος Κυριακίδης, ένας οραματιστής με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της εστίασης, άρπαξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε από την OCEANIC. Ίδρυσε την εταιρία Κυριακίδης Κυριάκος Air Gourmet Hellas, ενσωματώνοντας το πάθος του για την αυθεντική εστίαση σε ένα έργο που χαρακτηρίζεται από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, εξαιρετικά γεύματα και ένα μείγμα παραδοσιακών και πρωτότυπων γεύσεων.
 
Η δεκαετία του 2000. Ένα άλμα στην τροφοδοσία της πολιτικής αεροπορίας.

Καθώς η πολιτική αεροπορία αναδείχθηκε σε πρωταρχικό μέσο διεθνών και εθνικών μεταφορών τη δεκαετία του 2000, η Air Gourmet Hellas προσαρμόστηκε σε αυτή την εξέλιξη. Επεκτείναμε τις υπηρεσίες μας για την τροφοδοσία αεροπορικών εταιρειών, προσφέροντας υψηλής ποιότητας τροφοδοσία που περιλαμβάνει εξαιρετικά γεύματα και ένα κράμα παραδοσιακών μεσογειακών και πρωτότυπων γεύσεων. Οι γαστρονομικές μας προσφορές έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες από διαφορετικές εθνικότητες, πολιτισμούς και θρησκευτικά υπόβαθρα.
 
Σήμερα. Επέκταση του ορίζοντα στην τροφοδοσία ιδιωτικών αεροσκαφών.

Τώρα, η Air Gourmet Hellas εξυπηρετεί με υπερηφάνεια τον τομέα της ιδιωτικής αεροπορίας, λειτουργώντας από δύο στρατηγικές τοποθεσίες στη Θεσσαλονίκη και τη Μύκονο. Συνεχίζουμε να θέτουμε τα πρότυπα στην αεροπορική τροφοδοσία, συνδυάζοντας την πλούσια κληρονομιά μας με καινοτόμες προσεγγίσεις για να ικανοποιούμε τις εξελισσόμενες ανάγκες του διακεκριμένου πελατολογίου μας.

Σήμερα, πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο στη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων και γεύσεων για υπηρεσίες τροφοδοσίας υψηλής ποιότητας. Αυτοί οι παράγοντες περιλαμβάνουν την εκτεταμένη εμπειρία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, την τεχνογνωσία του ιδρυτή και των στελεχών εστίασης, καθώς και την ανάπτυξη μεσογειακών συνταγών που φημίζονται για τις εξαιρετικές γεύσεις και την εμφάνισή τους. Επιπλέον, η συστηματική χρήση συστατικών υψηλής ποιότητας είναι απαραίτητη. Επιπροσθέτως, η ικανοποίηση των πελατών επιτυγχάνεται με την κάλυψη των ποικίλων αιτημάτων και αναγκών τους. Αυτή η στρατηγική καθοδηγείται από σύγχρονες προοπτικές και υποστηρίζεται από τη συνεχή παρακολούθηση των τάσεων της αγοράς στα συστατικά που χρησιμοποιούμε.

  • ISO 22000 σε όλα τα τρόφιμα

  • HALAL (φορέας πιστοποίησης για μουσουλμάνους)

  • HACCP

  • Υποχρεωτικές πιστοποιήσεις από όλους τους προμηθευτές

Μερικοί από τους διακεκριμένους πελάτες μας, όπως: OCEANIC, Wintershall, Signature Aviation, Private-Flight Aero, VistaJet, Goldair, Aegean Airlines, Olympic Airlines, Ural Air, Alitalia, Vim Air, Vilar, Air Bohemia, Aeroflot και διάφορα αεροσκάφη VIP που φιλοξενούν επισκέπτες υψηλού προφίλ και αξιωματούχους του ΝΑΤΟ, έχουν εκφράσει την ικανοποίησή τους για τις γαστρονομικές μας προσφορές.

Επιπρόσθετα, η Air Gourmet είχε το προνόμιο να αναλάβει την τροφοδοσία σημαντικών συναντήσεων κορυφής στη Θεσσαλονίκη, στις οποίες συμμετείχαν αρχηγοί κρατών και κυβερνητικοί αξιωματούχοι, εδραιώνοντας περαιτέρω τη φήμη μας για την άριστη εξυπηρέτηση.

Scroll to Top